Chișinău +373 79 421 935 | Bălți +373 79 421 884

Imagini pe pânză

Imprimarea pe pânză şi sticlă este o oportunitate unică de a pune punctul logic pe decorarea casei Dvs, a oficiului sau a salonului. Datorită tehnologiilor moderne de imprimare, obţinem o copie exactă a operei de artă veritabile.

 

Avantajele principale:

  • o alegere mare a imaginilor

    Demult visaţi la un Rembrandt în dormitor? Poftiţi! O sală comercială are nevoie de o pată de culoare – un panou de sticlă stilat va încununa opera gândită de design. Doriţi să perpetuaţi un eveniment important din viață pe pânză - și asta este posibil!

  • rezistența și durabilitatea materialelor

    Vopsele folosite pentru imprimarea panourilor sau tablourilor, nu se decolorează, păstrând suculența lor pe parcursul anilor. Montarea şi demontarea unor astfel de panouri şi tablouri este foarte simplă, ele pot fi „îmbrăcate” în orice ramă. Trebuie să fie alese mărimile şi formele

  • preţuri democratice

    Probabil, aceasta este singura şansă de a vă materializa cu bani mici fantezia de a avea pe perete picturi ale lui Dali, Vasnetsov, Van Gogh și Raphael. Este suficient să aduceţi imaginea, fotografia sau schiţa şi vă confecţionăm tabloul dorit!

Vedeţi galeria celor mai populare lucrări

Consultația gratuită cu expert

cu livrarea și montarea gratis în raza mun. Chisinău și Bălți